Moise Guran: Nu am salariu de la USR. Pe ce venituri se va baza fostul jurnalist de acum încolo

Moise Guran a afirmat că nu va avea salariu de la USR şi că va trăi din rezervele pe care le-a acumulat în perioada în care a profesat ca jurnalist.

2689 afișări
Imaginea articolului Moise Guran: Nu am salariu de la USR. Pe ce venituri se va baza fostul jurnalist de acum încolo

Moise Guran: Nu am salariu de la USR. Pe ce venituri se va baza fostul jurnalist de acum încolo

„Nu sunt bogat, am nişte rezerve din care pot trăi ceva timp. Când nu mai am bani, ma angajez şi eu, ca orice om, îmi caut o slujbă”, a declarat Moise Guran, la Digi 24.

El a adăugat că se va angaja atunci când se vor termina rezervele, peste vreun an sau mai mult „în funcţie de cheltuieli”.

Referitor la planurile sale pe plan politic, fostul jurnalist a spus că vrea „să negocieze lucruri”.

„Sunt un idealist care a ales un partid de idealişti şi care vor să schimbe lumea venind cu un mod cu totul diferit de a face politică. Am idei şi persuasiune”, a explicat Guran.

Acesta a mai spus că a fost sunat de Dan Barna şi Dacian Cioloş care i-au făcut propunerea să intre în politică.

„M-a sunat Dan Barna, m-a sunat şi Dacian Cioloş, mi-au explicat nişte lucruri, mi-au făcut o propunere. Răspunsul meu a fost: Vorbiţi în primul rând în partidele voastre pentru că s-ar putea să aveţi o opoziţie faţă de mine. Partidele USR şi PLUS au primit bine propunerea asta. S-a făcut birou naţional. Eu am făcut declaraţiile respective după biroul naţional”, a completat Guran.

El a mai povestit cum au decurs discuţiile cu cei doi lideri de partid.

„Mi-au pus întrebări, de ce vreau să fac asta, cum am putea lucra împreună. Eu le-am cerut un singur lucru: să spună foarte clar că aceste partide vor fuziona, iar până atunci ei se vor comporta ca un singur partid. Pentru că niciun PNL care să facă singur guvernare nu e lipsit de pericole”, a conchis Moise Guran.

Miercurea trecută, Moise Guran a participat a şedinţa Biroului Naţional al USR. Acesta şi-a exprimat intenţia de a se înscrie în partid, renunţând la meseria de jurnalist.

Jurnalistul a declarat, întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, că în cazul în care îi va fi propus acest lucru, atunci va candida, chiar şi la prezidenţiale. 

El a precizat că nu are intenţia de intra în competiţia pentru alegerile locale din partea Alianţei USR-PLUS, dar se va implica activ în campanie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici