Monica Anisie, de Ziua Elevului: Generaţia actuală, un exemplu de adaptare

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, spune, într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Internaţionale a Elevului şi Studentului, că generaţia actuală este un exemplu de adaptare la noua realitate.

412 afișări
Imaginea articolului Monica Anisie, de Ziua Elevului: Generaţia actuală, un exemplu de adaptare

Monica Anisie, de Ziua Elevului: Generaţia actuală, un exemplu de adaptare

„Ziua Internaţională a Elevului şi Studentului e momentul oportun să îi sărbătorim pe toţi cei care reprezintă viitorul României, elevi şi studenţi care învaţă, cu o maturitate şi o asumare demne de toată admiraţia, să se adapteze unor schimbări bruşte de viaţă. Pot spune că generaţia actuală constituie un exemplu de adaptare pentru noi, părinţii şi profesorii, la noua realitate; este unică prin potenţialul său de a îşi dezvolta un <sistem imunitar> de abilităţi care să o ajute să facă faţă cu succes provocărilor viitorului”, a scris, într-un mesaj publicat pe Facebook, ministrul Educaţiei.

Monica Anisie spune că elevii şi studenţii trebuie să primească în continuare susţinere pentru a afla beneficiile educaţiei, iar tinerilor le cere să continue să îşi exprime părerea cu privire la viitorul educaţiei.

„Iar voi, dragii mei, continuaţi să vă exprimaţi părerea, viziunea asupra viitorului educaţiei, propunerile şi temerile, mai ales în contextul actual. La mulţi ani tuturor elevilor şi studenţilor!”, a mai scris Anisie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici