Monica Macovei şi-a lansat site şi blog

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anunţat luni că şi-a lansat un site şi un blog, unde vizitatorii pot afla detalii despre activitatea sa.

210 afișări
Imaginea articolului Monica Macovei şi-a lansat site şi blog

Monica Macovei şi-a lansat site şi blog (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Site-ul care poate fi accesat la adresa www.monicamacovei.eu conţine informaţii atât în limba română cât şi în engleză despre eurodeputatul PDL, precum şi rapoarte detaliate despre activitatea sa din comisiile din PE în care este membră.

Astfel, în afara unui CV detaliat, vizitatorii site-ului pot consulta, într-o rubrică separată, o listă cu cele 15 cazuri câştigate de Monica Macovei împotriva statului român la CEDO.

De asemenea, sunt postate pe pagina iniţială citate ale unor personalităţi sau publicaţii de prestigiu despre Monica Macovei. Printre acestea, figurează un citat din Andrei Pleşu, Dilema Veche - "Monica Macovei e un samurai fragil, un luptător translucid, care nu câştigă prin violenţă şi masivitate. Armele ei sunt precizia, detaliul şi consecvenţa." - precum şi dintr-un articol apărut în Die Welt la 21 decembrie 2006 - "Fără Monica Macovei, aderarea României la Uniunea Europeană nu ar fi fost, probabil, posibilă".

Site-ul conţine o rubrică separată, cu trimiteri la articolele din presa naţională şi internaţională cu referire la Monica Macovei.

Site-ul Monicăi Macovei mai cuprinde şi o serie de fotografii ale acesteia, dintre care una cu George W. Bush.

Blogul Monicăi Macovei, care poate fi accesat la adresa www.monica-macovei.ro, are deocamdată două postări, semnate "MM". Macovei promite însă că va posta aici iniţiative, păreri şi sugestii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici