Monitorul Oficial, trecut din subordinea Parlamentului în cea a Guvernului

Guvernul a decis ca Regia Autonomă "Monitorul Oficial" să treacă din subordinea Camerei Deputaţilor în cea a Guvernului, urmând ca directorul-general să fie numit de către secretarul general al Guvernului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

1277 afișări
Imaginea articolului Monitorul Oficial, trecut din subordinea Parlamentului în cea a Guvernului

Monitorul Oficial, trecut din subordinea Parlamentului în cea a Guvernului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Monitorul Oficial a fost trecut din subordinea Camerei Deputaţilor în cea a Secretariatului General al Guvernului, care va numi directorul-general, acesta fiind şi preşedintele Consiliului de Administraţi", au arătat sursele citate.

Transferul a fost efectuat prin Ordonanţă de Urgenţă a aprobată în şedinţa de miercuri a Executivului.

Informaţia a fost confirmată, pentru MEDIAFAX, de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu.

Acesta a precizat că prin acest act normativ se urmăreşte reorganizarea Regiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici