Moţiunea de cenzură, citită în plen. Votul va fi dat marţi

  • Social-democratul Lucian Romaşcanu prezintă în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului moţiunea de cenzură „România eşuată. Recordul fantastic al guvernului Cîţu”.
  • Moţiunea a fost iniţiată de 156 deputaţi şi senatori PSD.
244 afișări
Imaginea articolului Moţiunea de cenzură, citită în plen. Votul va fi dat marţi

Moţiunea de cenzură, citită în plen. Votul va fi dat marţi

Moţiunea de cenzură urmează să fie dezbătută şi votată marţi, în şedinţă de plen reunit.

Anterior, prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a făcut apel la parlamentari „să trimită în istorie acest premier extrem de arogant şi care poate să stea de acum încolo de veghe în lanul de lavandă”.

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a spus că Guvernul este „un dezastru pentru români şi pentru firmele româneşti”.

Întrebat dacă s-au purtat negocieri cu Ludovic Orban sau alţi parlamentari să voteze moţiunea, Grindeanu a răspuns că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut negocieri: „din câte ştiu, colegii de la AUR vor vota această moţiune, probabil vor fi colegi parlamentari şi din grupul minorităţilor care vor vota această moţiune. În ceea ce priveşte parlamentarii din arcul guvernamental nu vreau să intru în amănunte”.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat marţi că la nivelul partidului şi a coaliţiei s-a luat decizia de a participa la şedinţa privind moţiunea de cenzură, dar „să nu votăm”.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu, despre moţiunea de cenzură: „Avem semnale că va fi votată şi din PNL”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici