Moţiunea de cenzură USR PLUS - AUR va fi citită joi. Moşteanu: „PSD a boicotat 4 şedinţe de Birou Permanent Reunit”

  • Purtătorul de cuvânt al USR PLUS Ionuţ Moşteanu a spus că joi în plenul reunit va fi citită moţiunea şi i-a chemat pe toţi cei care vor ca premierul Florin Cîţu să plece să o voteze.
  • „PSD a boicotat de vineri seara 4 şedinţe de Birou Permanent Reunit”, a spus Moşteanu.
981 afișări
Imaginea articolului Moţiunea de cenzură USR PLUS - AUR va fi citită joi. Moşteanu: „PSD a boicotat 4 şedinţe de Birou Permanent Reunit”

Moţiunea de cenzură USR PLUS - AUR va fi citită joi. Moşteanu: „PSD a boicotat 4 şedinţe de Birou Permanent Reunit”

Ionuţ Moşteanu a atacat PSD, care, în opinia lui, „îi ţine spatele lui Florin Cîţu şi îl lasă agăţat la Palatul Victoria”.

„L-am auzit pe domnul Ciolacu şapte luni spunând că Florin Cîţu trebuie să plece şi de vineri seara s-a ivit ocazia să facă ceva concret pentru a-l trimite acasă pe Florin Cîţu. Şi atunci s-a încurcat în declaraţii, cu care au zăpăcit şi propriul activ şi votanţii PSD. Dacă veţi ca Florin Cîţu să plece, veniţi să votaţi”, a spus Moşteanu.

Acesta a mai spus că de vineri seara PSD a boicotat 4 şedinţe de Birou Pemanent Reunit pentru a nu permite intrarea firească în calendar a acestei moţiuni.

Moşteanu a precizat că preşedinţii celor două camere un acţionat legal, convocând pentru joi plenul reunit.

„Vor fi parlamentarii USR PLUS, vom citi moţiunea. Aceasta va intra în parcursul parlamentar, aşa cum ar fi fost normal să fie de o săptămână aproape”, a mai spus Moşteanu.

CITEŞTE ŞI: DOCUMENT. Guvernul Cîţu atacă moţiunea USR PLUS – AUR la CCR. „Nu au fost respectate procedurile privind semnăturile şi comunicarea”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici