Moţiunea USL, citită în Parlament. Ungureanu nu participă la şedinţă

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, luni, pentru citirea moţiunii de cenzură depuse de opoziţie şi intitulată "Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!", aceasta urmând să fie dezbătută şi supusă votului în şedinţa de vineri.

735 afișări
Imaginea articolului Moţiunea USL, citită în Parlament. Ungureanu nu participă la şedinţă

Moţiunea USL, citită în Parlament. Ungureanu nu participă la şedinţă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a anunţat că la şedinţă sunt prezenţi 346 de parlamentari, 114 fiind absenţi.

La şedinţă nu participă premierul Mihai Răzvan Ungureanu şi nici miniştrii.

Moţiunea este citită de deputatul PNL Ciprian Dobre.

USL a depus, miercuri, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Moţiunea de cenzură, intitulată "Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!", este semnată de 116 parlamentari, numărul minim necesar pentru iniţierea acestui demers. Documentul are 15 pagini şi este structurat pe trei capitole.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici