Mugur Mihăescu a fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde

Actorul Mugur Mihăescu a fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde, iar joi va organiza o conferinţă de presă pentru a da detalii despre noul său statut.

130 afișări
Imaginea articolului Mugur Mihăescu a fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde

Mugur Mihăescu a fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat al Partidului Verde, Mugur Mihăescu a fost ales cu unanimitate de voturi preşedinte executiv al formaţiunii, duminică, în cadrul Consiliului Naţional.

Mihăescu s-a alăturat echipei Partidului Verde, considerând alternativa verde ca fiind singura soluţie pentru îmbunătăţirea vieţii românilor. Pentru Mugur Mihăescu, verdele înseamnă nu doar ecologie, ci însăşi refacerea societăţii româneşti în ansamblul ei, iar mijloacele concrete şi setul de soluţii propuse vor fi prezentate presei în Manifestul Partidului Verde, intitulat "Ajunge! Se poate altfel!", precizează sursa citată.

La şedinţa de duminică a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Partidului Verde Ovidiu Iane, fostul candidat la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Ecologist Român.

Echipa de conducere a Partidului Verde este formată în prezent din preşedinte executiv Mugur Mihăescu, prim-vicepreşedintele Antonio Momoc, vicepreşedintele Ovidiu Iane şi secretarul general Silviu Dumitru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici