Murgeanu: A fost o mare prostie a guvernului din care am făcut şi eu parte închiderea unor spitale

Fostul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Răzvan Murgeanu (PDL), candidat într-un colegiu din Vaslui, spune că a fost o mare prostie a Guvernului Boc, din care a făcut şi el parte, închiderea unor spitale fără ca "cei de la Bucureşti" să ştie realitatea din teritoriu.

379 afișări
Imaginea articolului Murgeanu: A fost o mare prostie a guvernului din care am făcut şi eu parte închiderea unor spitale

Murgeanu: A fost o mare prostie a guvernului din care am făcut şi eu parte închiderea unor spitale (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Candidat într-un colegiu din Vaslui la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Răzvan Murgeanu a recunoscut în cadrul conferinţei de presă de lansare a candidaţilor ARD că închiderea unor spitale din ţară în urmă cu un an şi jumătate a fost o mare eroare a guvernului din care, ca şi secretar de stat al MDRT, a făcut şi el parte.

"Închiderea unor spitale din ţară, cum este cel de la Negreşti (Vaslui), a fost o mare prostie, o mare eroare, pe care a făcut-o guvernul din care am făcut şi eu parte. De asta cred că cei de la Bucureşti ar trebui să vină mult mai des în teritoriu să vadă adevărata realitate", a declarat, într-o conferinţă de presă, Răzvan Murgeanu.

Referirea lui Răzvan Murgeanu la spitalele închise de Guvernul Boc a fost făcută în condiţiile în care una din unităţile spitaliceşti în cauză este în Colegiul de deputaţi nr. 3 Vaslui, unde fostul secretar al MDRT candidează pentru scrutinul din 9 decembrie.

De altfel, una din temele de campanie ale lui Răzvan Murgeanu pentru alegerile parlamentare din acest an este redeschiderea Spitalului Orăşenesc Negreşti, unitate care nu mai funcţionează de la 1 aprilie 2011.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici