Mutare surpriză! Ron DeSantis, principalul adeversar al lui Donald Trump, îşi va anunţa candidatura prezidenţială alături de Elon Musk

Elon Musk, va contribui miercuri la lansarea campaniei prezidenţiale a guvernatorului Floridei, Ron DeSantis, printr-un eveniment pe Twitter.

2009 afișări
Imaginea articolului Mutare surpriză!  Ron DeSantis, principalul adeversar al lui Donald Trump, îşi va anunţa candidatura prezidenţială alături de Elon Musk

Mutare surpriză! Ron DeSantis, principalul adeversar al lui Donald Trump, îşi va anunţa candidatura prezidenţială alături de Elon Musk

DeSantis îşi va anunţa candidatura prezidenţială în timpul evenimentului "Twitter Spaces" cu Musk, directorul general al Twitter, potrivit surselor presei americane. Antreprenorul tech David Sacks va modera.

"Îl voi intervieva pe Ron DeSantis şi el are un anunţ important de făcut", a declarat Musk marţi.

"Va fi pentru prima dată când aşa ceva se va întâmpla pe reţelele de socializare şi cu întrebări şi răspunsuri în timp real, nu scriptate", a adăugat acesta.

DeSantis este, de asemenea, aşteptat să îşi depună oficial miercuri actele pentru camapnia prezidenţială la Comisia Electorală Federală şi să difuzeze un videoclip de lansare a campaniei. Un miting de lansare a campaniei ar urma să vină mai târziu.

Musk este unul dintre cei mai faimoşi oameni din lume, după ce a fondat companii emblematice precum Tesla şi SpaceX. El are 140 de milioane de urmăritori pe Twitter, o audienţă uriaşă pentru a auzi mesajul de deschidere a campaniei lui DeSantis.

Şi, deşi Musk a pierdut recent primul loc pe lista Forbes a celor mai bogaţi oameni din lume, el se află încă pe locul al doilea, cu 180 de miliarde de dolari, şi ar putea fi un susţinător financiar esenţial pentru campania lui DeSantis.

O sursă a declarat pentru NBC că Musk a indicat în conversaţii recente că nu crede că fostul preşedinte Donald Trump poate câştiga alegerile.

"Preferinţa mea, şi cred că preferinţa majorităţii americanilor, este într-adevăr să avem pe cineva destul de normal în funcţie. Cred că am fi cu toţii destul de fericiţi cu asta, de fapt. Cred că cineva care să fie reprezentativ pentru opiniile moderate pe care cred că le are majoritatea ţării, în realitate", a declarat Musk la Wall Street Journal CEO Council Summit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici