Nassar: Nu-mi explic de ce Diaconescu a negat că va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte PSD

Vicepreşedintele PSD, Rodica Nassar, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că nu-şi explică raţiunile pentru care Cristian Diaconescu a negat că va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte, menţionând că acesta i-a solicitat în mod expres ca ea să facă acest anunţ în şedinţa consiliului PSD Bucureşti.

17 afișări
Imaginea articolului Nassar: Nu-mi explic de ce Diaconescu a negat că va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte PSD

Nassar: Nu-mi explic de ce Diaconescu a negat că va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte PSD

Nassar a arătat că Diaconescu i-a telefonat la ora 15.14 şi i-a solicitat în mod expres, şi accentuând asupra persoanei sale, să transmită, în cadrul consiliului PSD Bucureşti, că va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte în echipa Geoană.

"Eu am transmis ceea ce m-a rugat dânsul să transmit. Nu-mi explic declaraţiile sale ulterioare. Poate că în cele cinci ore dintre momentul când mi-a telefonat şi momentul când am făcut anunţul, l-a atins vreun câmp energetic", a spus Nassar.

Ea a arătat că, prin ceea ce a făcut, sunând-o şi solicitându-i să transmită acest mesaj pe care ulterior l-a negat, Diaconescu s-a pus singur într-o situaţie de nedorit.

"M-a sunat la ora 15.14. Am verificat telefonul şi am văzut că aceasta este ora apelului său. Voi păstra în memoria telefonului acest apel. M-a rugat să transmit la şedinţa de consiliu, faptul că va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte. A accentuat ca eu să fiu cea care transmite acest mesaj. Nu am spus nimic din capul meu. Nu te joci cu astfel de lucruri. Sunt lucruri serioase", a spus Nassar.

Ea a subliniat că nu are niciun fel de explicaţie pentru gestul lui Cristian Diaconescu, de a nega anunţul candidaturii la funcţia de prim-vicepreşedinte, pe care el personal a rugat-o să-l facă.

Cristian Diaconescu îşi va retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD şi va candida pentru cea prim-vicepreşedinte în echipa lui Mircea Geoană a anunţat, marţi seară, vicepreşedintele PSD Rodica Nassar, informaţie confirmată de Marian Vanghelie.

Liderul PSD Cristian Diaconescu a declarat, marţi seară, la Antena 2, după ce Rodica Nassar a anunţat retragerea sa din cursa pentru şefia PSD, că momentan este candidat la prima funcţie în partid şi că îl irită cei care îi anticipează deciziile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici