Năstase: Atacul ANI la Geoană e la preşedintele Senatului, om care poate veni la conducere temporar

Liderul PSD Adrian Năstase a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că atacul ANI la Mircea Geoană nu vizează calitatea acestuia de candidat la şefia PSD, ci pe cea de preşedinte al Senatului, om care poate deţine, temporar, funcţia supremă în stat.

23 afișări
Imaginea articolului Năstase: Atacul ANI la Geoană e la preşedintele Senatului, om care poate veni la conducere temporar

Năstase: Atacul ANI la Geoană e la preşedintele Senatului, om care poate veni la conducere temporar (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

El a menţionat că este posibil să se încerce o vulnerabilizare a celui care deţine postul de preşedinte al Senatului, pentru a se pune o anumită presiune.

Năstase a precizat că nu poate spune că acest atac este lansat direct de Traian Băsescu, dar a menţionat că este foarte posibil să fie generat de cei din jurul şefului statului.

Fostul premier a mai spus că raţiunea atacului ar putea avea legătură cu faptul că Mircea Geoană, preşedinte al Senatului, "poate veni la conducere temporar".

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) l-a reclamat la Parchetul instanţei supreme pe liderul PSD, Mircea Geoană, pentru fals în declaraţii în legătură cu achiziţionarea unui apartament şi a două locuri de parcare în valoare 733.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici