Năstase: Băsescu se întâlneşte cu partidele la Parlament pentru că s-a dărâmat Golden Blitz

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat marţi într-o conferinţă de presă că preşedintele Traian Băsescu a ales să se întâlnească cu partidele pro-guvernamentale la Parlament pentru că "s-a dărâmat" clădirea Golden Blitz.

25 afișări
Imaginea articolului Năstase: Băsescu se întâlneşte cu partidele la Parlament pentru că s-a dărâmat Golden Blitz

Năstase: Băsescu se întâlneşte cu partidele la Parlament pentru că s-a dărâmat Golden Blitz (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Năstase a afirmat că, la întâlnirea de marţi a preşedintelui cu partidele pro-guvernamentale, pe marginea scrisorii de intenţie către Fondul Monetar Internaţional, s-ar face "presiuni" asupra parlamentarilor respectivi pentru "a nu se implica în susţinerea unei moţiuni de cenzură".

Întrebat de ce crede că locul discuţiilor este clădirea Parlamentului, Năstase a răspuns: "Am înţeles că s-a dărâmat clădirea Golden Blitz şi explicaţia ţine probabil de acest fapt de viaţă. Eu cred că Traian Băsescu îşi pregăteşte revenirea ca preşedinte al PDL, altfel nu îmi explic cum a abandonat rolul de ultimă instanţă de mediere", a afirmat el.

Preşedintele CN al PSD a mai spus că Băsescu "a distrus mecanismul negocierilor" prin implicarea de o singură parte în dezbaterea pe marginea scrisorii de intenţie pe care Guvernul urmează să o transmită Fondului Monetar Internaţional.

Preşedintele Traian Băsescu se întâlneşte marţi la Parlament cu grupurile parlamentare care susţin Guvernul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici