Năstase: Cei care au dorit să înţeleagă mesajul meu privind candidatura l-au înţeles

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, miercuri, la Piteşti, că şi-ar putea anunţa oficial candidatura la şefia partidului la Consiliul Naţional, adăugând că a dat un mesaj "destul de clar" celor interesaţi, iar cei care au dorit să-l înţeleagă l-au înţeles.

33 afișări
Imaginea articolului Năstase: Cei care au dorit să înţeleagă mesajul meu privind candidatura l-au înţeles

Năstase: Cei care au dorit să înţeleagă mesajul meu privind candidatura l-au înţeles (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Probabil că la Consiliul National", a spus Năstase răspunzând unei întrebări într-o conferinţă de presă, la Piteşti, referitoare la momentul în care îşi va anunţa eventuala candidatură la preşedinţia PSD.

"Deocamdată, eu cred că am dat un mesaj destul de clar celor care doreau să ştie care este poziţia mea în legătură cu această candidatură şi cei care au dorit să înţeleagă mesajul l-au înţeles", a declarat Adrian Nastase.

Întrebat, în acest context, dacă totuşi va candida la şefia partidului, Năstase a zâmbit şi a repetat: "Cei care au dorit să înţeleagă mesajul meu l-au înţeles".

Adrian Nastase a lansat, miercuri, la sediul Bibliotecii Judeţene Argeş, volumele 6 şi 7 ale cărţii "România după Malta", la eveniment participând preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, precum şi Bogdan Niculescu-Duvăz, Şerban Valeca, Octavian Ştireanu.

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, marţi, la Realitatea TV, că, în acest moment, este din ce în ce mai hotărât să candideze la preşedinţia PSD, el precizând că decizia finală o va lua la şedinţa Consiliului Naţional, din 4 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici