Năstase, despre sechestrul pus de DNA: Se încearcă recuperarea pierderilor din dispariţia flotei

Liderul PSD, Adrian Năstase, a comentat fugitiv informaţiile apărute vineri referitoare la faptul că DNA ar fi pus sechestru pe una din casele sale, afirmând că s-a obişnuit cu astfel de acţiuni şi că "se încearcă recuperarea pierderilor cauzate de dispariţia flotei" româneşti.

12 afișări
Imaginea articolului Năstase, despre sechestrul pus de DNA: Se încearcă recuperarea pierderilor din dispariţia flotei

Năstase, despre sechestrul pus de DNA: Se încearcă recuperarea pierderilor din dispariţia flotei (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

El a fost întrebat, înaintea unei emisiuni la Money Channel, dacă poate confirma informaţiile apărute în media potrivit cărora DNA a pus sechestru pe una din casele sale. El a spus că nu vrea să confirme informaţii date pe surse de către DNA.

Năstase a apreciat, ironic, că "se încearcă recuperarea pierderilor cauzate de dispariţia flotei".

"Întrebaţi-i pe cei de la DNA, sunt convins că ei vă vor da detalii. Întrebaţi sursele. Nu vi se pare ciudat că ei dau pe surse şi eu trebuie să confirm? E o ţară de... e o ţară foarte veselă", a declarat Adrian Năstase.

Fostul premier s-a arătat rezervat în a face comentarii despre decizia DNA de a-i pune sub sechestru una din case, el spunând, la Money Chanel, că în mod normal Direcţia ar fi trebuit să emită un comunicat oficial.

"Nu era normal să se recurgă la astfel de operaţiuni subterane, DNA trebuia să emită un comunicat, nu să dea informaţii pe surse. Dar de fapt, m-am obişnuit cu astfel de acţiuni din partea DNA şi nu vreau să intru în detalii", a spus Năstase.

Presa a relatat, vineri, citând surse judiciare, că Direcţia Naţională Anticorupţie a instituit, pentru a treia oară, sechestru pe casa din Zambaccian a lui Adrian Năstase, într-un dosar care reprezintă o parte a cazului "Zambaccian", pentru care parlamentarii au avizat începerea urmăririi penale în mai 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici