Năstase la TSD: Traiane nici nu ştii cât de mic începi să fii!

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a reluat, sâmbătă, la congresul TSD, un mesaj către Traian Băsescu pe care l-a folosit în urmă cu un an, la congresul de lansare a candidaturii lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale.

173 afișări
Imaginea articolului Năstase la TSD: Traiane nici nu ştii cât de mic începi să fii!

Năstase la TSD: Traiane nici nu ştii cât de mic începi să fii! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Năstase i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu următorul mesaj: "Traiane, nici nu ştii cât de mic începi să fii".

Mesajul este replică la afirmaţia făcută de Traian Băsescu în 2004, când şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale împotriva lui Adrian Năstase."Adriane, nici nu ştii cât de mic începi să fii", spunea, atunci, candidatul Alianţei PNL-PD.

Năstase a mai spus, la congresul TSD, că Traian Băsescu a făcut "câteva greşeli".

"Am să enumăr acum doar două din ele: primul mandat şi al doilea mandat", a adăugat el. Năstase a mai afirmat că, pentru Băsescu, modelul de politician ar fi "o îmbinare între Hoară şi Bercea Mondialul".

"Traian Băsescu nu o să cadă din cauza conspiraţiei mogulilor, o să cadă din cauza furiei românilor pe care i-a batjocorit. Când tai pensii, tai salarii, când dai palme alegătorilor tăi, când minţi tot timpul, când te cerţi pe stradă, când îţi sacrifici colegii şi prietenii pentru interesul tău personal, când nici echipa ta nu mai are încredere în tine, la ce te mai poţi aştepta?", a mai spus Năstase.

El a mai apreciat că PSD ar fi cel mai bine pregătit să propună soluţii de guvernare, pentru că social-democraţii "au cele mai multe bloguri şi cele mai multe conturi de facebook".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici