Năstase: Nu am discutat cu Geoană şi Iliescu despre configuraţia viitoarei conduceri a PSD

Liderul PSD Adrian Năstase susţine, într-o postare pe blogul personal, că la recenta întâlnire avută cu preşedintele formaţiunii, Mircea Geoană şi cu preşedintele de onoare, Ion Iliescu, nu s-a discutat despre configuraţia viitoarei conduceri a social-democraţilor.

56 afișări
Imaginea articolului Năstase: Nu am discutat cu Geoană şi Iliescu despre configuraţia viitoarei conduceri a PSD

Năstase: Nu am discutat cu Geoană şi Iliescu despre configuraţia viitoarei conduceri a PSD (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

El menţionează că face precizarea pentru a infirma zvonurile recente potrivit cărora "viitorul PSD s-ar fi tranşat deja", în cadrul unor presupuse înţelegeri ale fostului premier cu actualul preşedinte al partidului pentru împărţirea viitoarei conduceri.

"Vreau să fac, din timp, câteva precizări: Am participat, în această perioadă, la o discuţie, în trei, cu Mircea Geoană şi cu domnul Ion Iliescu; în cadrul acestei discuţii nu am vorbit nimic legat de configuraţia viitoarei conduceri a PSD, şi domnul Iliescu poate confirma acest lucru, zvonurile citate, care se răspandesc uimitor de rapid, nu au nici un fel de fundament. Mă aşteptam ca PSD să redevină subiectul favorit în multe cercuri şi medii. Pentru unii, din curiozitate sinceră, pentru alţii din interes. Şi este firesc să fie aşa, fiindcă nu mă aștept ca cei care nu iubesc PSD să stea cuminți pe margine. Dar îmi doresc fair-play și corectitudine în abordarea acestui subiect. . Falsurile, invențiile și scenariile fictive nu trebuie lăsate să contribuie la determinarea direcției în care merge PSD", scrie Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici