Nazare: Ponta se ascunde oricând e important să nu piardă puncte, inclusiv faţă de oficialul SUA

Vicepreşedintele PDL, Alexandru Nazare, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că premierul se ascunde de fiecare dată când ar putea să piardă puncte electorale, un exemplu fiind vizita oficialul SUA, Victoria Nuland.

357 afișări
Imaginea articolului Nazare: Ponta se ascunde oricând e important să nu piardă puncte, inclusiv faţă de oficialul SUA

Nazare: Ponta se ascunde oricând e important să nu piardă puncte, inclusiv faţă de oficialul SUA

"Nu ştim unde s-a ascuns Ponta, unde obişnuieşte probabil dumnealui să se ascundă de obicei când se întâmplă ceva important. Întotdeauna când e un eveniment care îl priveşte în mod direct şi pentru care poate să piardă puncte electorale, domnul Ponta este de negăsit. Ponta crede că prin absenţă poate să scape şi poate să nu piardă punctele electorale şi crede că ascunzându-se rezolvă ceva. De fapt, nu rezolvă nimic, şi mai mult este o problemă nu pentru dumnealui, pentru USL, e o problemă pentru România când un înalt oficial vine aici şi premierul României nu e de găsit (...) Vizita doamnei Nuland este o palmă serioasă dacă Guvernului Ponta", a susţinut Nazare.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că vizita oficialului SUA la Bucureşti "confirmă îngrijorările opoziţiei legate de tentativele USL de a obstrucţiona justiţia" şi este "un efect al celebrei zile din Parlament, marţea neagră, când USL a încercat să treacă prin Parlament un pachet de legi privind Codul Penal şi amnistia".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici