Neamţul Dominic Fritz (USR), primar la Timişoara: Timişoara astăzi a înfăptuit o nouă revoluţie

Timişoara a înfăptuit o nouă revoluţie, a spus primarul Timişoarei, Dominic Fritz, duminică noaptea, argumentând faptul că pentru prim dată în istorie a fost ales un primar care nu s-a născut în România şi nu are rude în Români. Fritz venit în ţara noastră în 2003.

6499 afișări
Imaginea articolului Neamţul Dominic Fritz (USR), primar la Timişoara: Timişoara astăzi a înfăptuit o nouă revoluţie

Neamţul Dominic Fritz (USR), primar la Timişoara: Timişoara astăzi a înfăptuit o nouă revoluţie

Dominic Fritz le-a vorbit timişorenilor, adunaţi în număr mare pentru a-i ura succes, după ce primarul în funcţie, Nicolae Robu a declarat că a fost învins la scor.

„De azi ştergem cuvintele <nu se poate> din vocabularul Timişoarei. De azi nu ne mai lăsăm paralizaţi de frică că suntem singuri în bula noastră, pentru că nu mai suntem doar o bulă suntem o comunitate. O comunitate de timişoreni care împărtăşeşte aceleaşi valori şi aceeaşi viziune. Dragi timişoreni, mulţumesc! Timişoara astăzi a scris istorie, Timişoara astăzi a înfăptuit o nouă revoluţie. Astăzi Timişoara încheiat definitiv perioada de tranziţie de 30 de ani după căderea comunismului. E o onoare foarte mare pentru mine că m-aţi ales primarul vostru, un om care a venit pentru prima dată aici în 2003, care nu vorbeam niciun cuvânt în română, pentru prima dată aţi scris istorie: aţi ales pentru prima dată un primar care nu s-a născut în România, care nu are rude din România”, a spus Dominic Fritz.

Dominic Fritz este cetăţean german, venit în România în 2003, şi a candidat din partea USR PLUS la Primăria Timişoarei.

Dominic Fritz are 37 de ani, este născut în Germania. Are o licenţă în Ştiinţe Politice şi Administrative, la Universitatea din Konstanz, Germania şi un masterat în Studii de Post-Conflict, la Departamentul de Ştiinţe Politice, Universitatea din York, din Marea Britanie. Fritz a fost consilier personal al fostului preşedinte german Horst Köhler din 2013 până în 2016, iar din 2016 până în 2019, şef de Cabinet al fostului preşedinte german Horst Köhler.
.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici