Negoiţă: Intenţionez să pun parapeţi de protecţie pe cursul Dâmboviţei, în zona Sectorului 3. Putem să rezolvăm această problemă aşa cum ştim noi, la Sectorul 3 să o facem, cu bani puţini

Primarul Robert Negoiţă a declarat că intenţionează să monteze parapeţi de protecţie pe cursul Dâmboviţei în zona Sectorului 3 şi în acest sens va solicita, luni, acceptul Primăriei Generale a Capitalei, edilul adăugând totodată că investiţia necesită "relativ" puţini bani.

Negoiţă: Intenţionez să pun parapeţi de protecţie pe cursul Dâmboviţei, în zona Sectorului 3. Putem să rezolvăm această problemă aşa cum ştim noi, la Sectorul 3 să o facem, cu bani puţini

"În afară de măsurile care sunt deja luate, şi anume viteza redusă, adică avem 60 km/h limită de viteză acolo, în orice variantă, astfel de zone trebuie protejate cu parapeţi de protecţie, pentru că Dâmboviţa câteodată este adâncă şi aţi văzut ce se poate întâmpla. În consecinţă, îmi pare rău că Primăria Generală şi Apele Române care gestionează acum râul Dâmboviţa în zona Bucureştiului au lăsat să se întâmple aşa ceva. În consecinţă eu, da, am cerut ca în zona Sectorului 3, adică pe zona pe care ţine de Sectorul 3 să ne permită nouă, Primăriei Sector 3, să facem noi şi să menţinem noi acei parapeţi de protecţie pentru că mi se par absolut necesari. În toată lumea există aşa ceva. Cred că avem mai bine de un an de zile de când nu mai există deloc acei parapeţi de protecţie", a declarat Robert Negoiţă, luni, la începutul şedinţei Comitetului Director al Asociaţiei Municipiilor din România(AMR)

Primarul Sectorului 3 a precizat că montarea parapeţilor de protecţie nu necesită mulţi bani.

"Adică discutăm de bani relativ puţini, se poate face, dar repet, discutăm totuşi de vieţi omeneşti. Putem să rezolvăm această problemă aşa cum ştim noi, la Sectorul 3 să o facem, cu bani puţini", a spus edilul. Robert Negoiţă a mai adăugat că luni va trimite o solicitare în acest sens Primăriei Generale.

O maşină în care se aflau patru persoane a căzut sâmbătă în râul Dâmboviţa, în urma accidentului o persoană decedând şi alte trei fiind transportate la spital. În autoturism se afla şi un copil. La faţa locului, s-au deplasat două echipaje ale SMURD, care au scos victimele din autoturism şi le-au aplicat manevre de resuscitare.

Un accident similar s-a produs vineri, când o femeie de 26 de ani a căzut cu maşina în râu, în zona târgului Vitan, incidentul soldându-se cu decesul tinerei.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 10 comentarii
Taguri:
NEGOITA ,
PARAPETI ,
protectie ,
dambovita ,
robert negoita
COMENTARII
COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Momentul în care audienţele au luat-o razna. Scene memorabile în direct. „Am un talent deosebit!”