Negrescu, după CEx: Nu ne permitem să eşuăm. Miza este mai mare decât soarta politică a fiecăruia

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu spune, după ce a participat la CEX de miercuri, că partidul a început să înveţe din greşeli şi că social-democraţii nu îşi permit ca acest nou proces de reformă să eşueze. „Miza este mai mare decât soarta politică a fiecăruia dintre noi”, spune Negrescu.

774 afișări
Imaginea articolului Negrescu, după CEx: Nu ne permitem să eşuăm. Miza este mai mare decât soarta politică a fiecăruia

Negrescu, după CEx: Nu ne permitem să eşuăm

Victor Negrescu spune că PSD a început să înveţe din greşeli, să revină în opţiunile românilor şi că este timpul să fie luate deciziile necesare pentru recâştigarea încrederii cetăţenilor.

„Proiectul politic şi schimbările la statut la care lucrăm în prezent sunt esenţiale în această direcţie pentru a recâştiga credibilitatea, a întări reputaţia de partid al profesioniştilor şi a reda speranţa în capacitatea şi voinţa noastră politică de a lupta pentru cei mulţi. (...) Din discuţiile de astăzi (miercuri – n.r.), este evident că nu ne permitem ca acest nou proces de reformă să eşueze pentru că miza este mai mare decât soarta politică a fiecăruia dintre noi”, a scris europarlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

Negrescu crede că se impune un nou fel de a face politică în România iar PSD poate face acest lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici