Nelu Tătaru, despre restricţii: Vaccinatul nu trebuie să plătească, trebuie să fie protejat

Nelu Tătaru, consilierul onorific al premierului Florin Cîţu, a vorbit despre restricţiile care ar putea fi impuse în România în timpul valului 4 al pandemiei. Cred că actualele restricţii sunt suficiente, dar sunt adeptul faptului că vaccinatul nu trebuie să plătească, a explicat Tătaru.

3585 afișări
Imaginea articolului Nelu Tătaru, despre restricţii: Vaccinatul nu trebuie să plătească, trebuie să fie protejat

Nelu Tătaru, despre restricţii: vaccinatul nu trebuie să plătească, trebuie să fie protejat

Fostul ministrul al Sănătăţii este în prezent consilier al premierului Florin Cîţu şi participă la discuţiile privind măsurile care vor fi luate în România, în timpul valului 4 al pandemiei COVID 19.

„Suntem într-o situaţie de transmitere comunitară accelerată”, a declarat, miercuri, Nelu Tătaru care a adăugat că autorităţile analizează mai multe măsuri.

Analizele vizează modificarea numărului de paturi la ATI, respectarea circuitelor separate din spitale, evaluarea personalului medical şi a unităţilor medicale mobile.

De asemenea, Tătaru a spus că persoanele care s-au vaccinat nu ar trebui să fie vizate de restricţii.

„Cred că restricţiile pe care le avem sunt suficiente, dar trebuie respecte. Sunt adeptul faptului că vaccinatul nu trebuie să plătească, trebuie să fie protejat pentru că şi-a asumat un gest de a se proteja pe el şi pe cei din jurul lui”, a explicat consilierul premierului.

Nelu Tătaru a dezvăluit faptul că miercuri va discuta cu premierul Florin Cîţu despre introducerea vaccinării obligatorii sau testarea frecventă pentru angajaţii din sectoarele esenţiale de activitate, precum profesorii, poliţiştii, pompierii şi jandarmii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici