NEWS ALERT Tabăra lui Florin Cîţu îşi proclamă victoria: 65% la 35%

Tabăra lui Florin Cîţu îşi proclamă victoria la Congresul PNL. Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, la Aleph News, că premierul va învinge cu un scor de 65 - 70 la sută.

1902 afișări
Imaginea articolului NEWS ALERT Tabăra lui Florin Cîţu îşi proclamă victoria: 65% la 35%

Tabăra lui Florin Cîţu îşi proclamă victoria: 65% la 35%

Europarlamentarul Rareş Bogdan, susţinător al lui Florin Cîţu, a declarat, la Aleph News, că încă nu are rezultatele finale ale numărării voturilor.

„Deşiam dat nişte cifre spre 65 - 67% se pare că am fost uşor pesimist. Unii delegaţi tăcuţi din sală au fost extrem de deranjaţi de faptul că au fost 4 - 5 filiale care au reacţionat extrem de agresiv la adresa discursului preşedintelui şi apoi nu l-au lăsat pe premierul României, Florin Cîţu, să vorbească. Asta a creat o stare de nervozitate şi inclusiv din voturile indecişilor - mă refer la Dan Motreanu, la Ilie Bolojan sau Sectorul 1, Sebastian Burduja, au plecat în bloc spre Florin Cîţu, deranjaţi de comportamentul celor 4 - 5 filiale ale noastre”, a spus Rareş Bogdan.

Europarlamentarul a spus că 91% dintre cei care au participat la Congresul PNL erau vaccinaţi, iar restul de 9% au intrat cu test PCR făcut vineri dimineaţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici