Nicolae Ciucă: Atunci când îmi va veni rândul, mă voi vaccina

  • Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi seara, că el se va vaccina atunci când îi va veni rândul.
  • Acesta le-a transmis specialiştilor să îi îndemne pe oameni să se vaccineze.
429 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă: Atunci când îmi va veni rândul, mă voi vaccina

Nicolae Ciucă: Atunci când îmi va veni rândul, mă voi vaccina

Întrebat, marţi, la TVR, cum poate să îi convingă pe oameni să se vaccineze, Nicolae Ciucă a spus că nu poate face acest lucru decât prin atitudinea lui şi el se va vaccina.

„Eu ca premier interimar, eu ca ministru, eu ca cetăţean, mie unuia mi-ar fi foarte greu să vă conving pe dumneavoastră pentru că nu a cunoştinţele şi instrumentele necesare să o fac. În schimb vă pot convinge prin atitudinea mea. Eu pot să vă spun dumneavoastră că fără niciun echivoc că mă vaccinez. Atunci când îmi va veni rândul mă voi vaccina. Este doar o chestiune de atitudine. Pot să vă conving să fiţi responsabili, să continuăm să respectăm toate aceste măsuri şi să înţelegem că vaccinarea face parte din setul de măsuri stabilite la nivel global, european, naţional pentru a putea să avem o luptă eficientă cu această pandemie”, a spus premierul interimar şi ministru al Apărării.

Acesta i-a îndemnat pe specialiştii, pe medicii de familie, medicii infecţionişti, pe cei care şi-au desfăşurat activitatea şi ştiu ce înseamnă campania de vaccinare, să îi convingă pe oameni că pot şi trebuie să se vaccineze.

„Este dreptul fiecăruia dintre oameni să se vaccineze sau să nu se vaccineze”, a mai spus Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici