Nicolae Ciucă şi-a prezentat miniştrii. Alina Gorghiu e la Justiţie, Marcel Boloş la Transporturi, Robert Sighiartău la Digitalizare şi Cătălin Predoiu la Apărare

  • Premierul desemnat Nicolae Ciucă şi preşedintele PNL Florin Cîţu au prezentat, vineri după-amiază, lista de minştrii cu care vor merge în Parlament, dar fără să ăibă până acum susţinerea unor majorităţi parlamentare.
  • Surprizele sunt: Alina Gorghiu la Justiţie; Marcel Boloş la Transporturi; Robert Sighiartău la Digitalizare şi Cătălin Predoiu la Apărare.
11379 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă şi-a prezentat miniştrii. Alina Gorghiu e la Justiţie, Marcel Boloş la Transporturi, Robert Sighiartău la Digitalizare şi Cătălin Predoiu la Apărare

BEx-ul PNL a aprobat această listă de miniştrii, iar Florin Cîţu crede că acest cabinet format din PNL şi UDMR va obţine voturile: O să vedeţi.

Ministrul Finanţelor – Dan Vîlceanu

Lucian Bode - Interne

Nelu Tătaru – Sănătate

Sorin Cîmpeanu - Educaţie

Alina Gorghiu – Justiţie

Cătălin Predoiu - Apărare

Marcel Boloş – Transporturi

Virgil Popescu – Energie

Bogdan Aurescu – Externe

Robert Sighiartău - Digitalizare

Florin Roman - Economie

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici