Nicuşor Dan anunţă că votează PNL la parlamentare, chiar dacă este fondatorul USR

  • Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că la alegerile parlamentare va vota PNL, chiar dacă este fondatorul USR.
  • „Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, spune Dan.
4806 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan anunţă că votează PNL la parlamentare, chiar dacă este fondatorul USR

Nicuşor Dan anunţă că votează PNL la parlamentare, chiar dacă este fondatorul USR

Nicuşor Dan a anunţat că alegerile din 6 decembrie sunt „cruciale pentru România şi pentru Bucureşti” şi este important să fie ales „un Guvern care va fi în legătură şi cu autorităţile locale şi cu preşedintele”. În plus, el consideră că este „obligatoriu să trimitem PSD în Opoziţie”.

„Opţiunea mea pentru alegerile de duminică este Partidul Naţional Liberal. Consider că un Guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. O să răspund la întrebarea evidentă care se ridică, şi am să spun aşa: chiar dacă sunt fondatorul USR-ului, consider cu toată onestitatea că PNL-ul este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, a spus Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan consideră că PNL are cel mai solid program de de guvernare, are o componentă importantă de dezvoltare şi „cea mai bună variantă de prim-ministru, pe Ludovic Orban”.

Nicuşor Dan a candidat independent la alegerile locale, sprijinit de PNL şi USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici