Nicuşor Dan: Continuă licitaţia pentru achiziţionarea a 100 de autobuze electrice. Contestaţia, respinsă

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că licitaţia pentru achiziţionarea a 100 de autobuze electrice şi a infrastructurii de încărcare continuă, după ce CNSC a decis respingerea contestaţiei depuse.

267 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Continuă licitaţia pentru achiziţionarea a 100 de autobuze electrice. Contestaţia, respinsă

Sursa foto: Facebook Nicuşor Dan

„Continuă licitaţia pentru achiziţionarea a 100 de autobuze electrice şi a infrastructurii de încărcare necesară acestora, pentru modernizarea transportului public în comun din Capitală. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins, ca nefondată, contestaţia formulată de Otokar Europe Filiala Bucureşti SRL”, a scris vineri pe Facebook Nicuşor Dan.

Acesta anunţă că ofertanţii se pot înscrie la această licitaţie până pe data de 28 iulie.

Valoarea totală estimată pentru achiziţionarea celor 100 de autobuze electrice depăşeşte 304 milioane de lei, iar finanţarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020.

Conform caietului de sarcini, în primul an de la semnarea contractului, vor fi livrate 34 de autobuze, restul de 66 urmând să fie livrate anul următor.

Noile autobuze electrice vor avea 12 metri lungime şi vor avea autonomie de minim 200 km între două încărcări succesive, tracţiune complet electrică, realizată autonom cu Sistem Reîncărcabil de Stocare e Energiei Electrice (SRSEE), baterii de acumulatori, podea complet coborâtă pe toată lungimea vehiculului, trei uşi duble şi aer condiţionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici