Video Nicuşor Dan, dat câştigător la Primăria Capitalei, primul discurs: USR-PLUS şi PNL au ascultat dorinţa oamenilor, care au spus „Scăpaţi-ne de PSD”

Nicuşor Dan, care potrivit exit-poll-urilor este câştigător la alegerile locale pentru fotoliul de primar general al Capitalei, spune că parteneriatul cu USR-PLUS şi PNL va continua: „USR-PLUS şi PNL au ascultat dotrinţa oamenilor, care au spus „Scăpaţi-ne de PSD”.

3210 afișări

„Vreau să le mulţumesc bucureştenilor care au ieşit şi ne-au votat azi, pentru că au ieşit şi au avut spirit civic, că s-au implicat pentru viitorul lor, că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a dus împotriva noastră”, a spus Nicuşor Dan, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor.

Acesta a spus că parteneriatul pe care l-a încheiat cu USR-PLUS şi PNL va continua.

„USR-PLUS şi PNL au ascultat dorinţa bucureştenilor, care au spus <Scăpaţi-ne de PSD>, au venit cu candidaţi unici la primăria generală şi la primăriile de sector. (...) Am încheiat un parteneriat cu USR-PLUS şi PNL, acest parteneriat va continua în Consiliul General, în consiliile sectoarelor şi va continua cu Guvernul României”, a mai spus Dan.

Acesta le-a mulţumit celor care l-au votat, iar celor care nu l-au votat le-a transmis că Bucureştiul este şi al lor, „nu este un oraş care să excludă pe cineva”.

Nicuşor Dan a câştigat Primăria Generală a Capitalei, potrivit unui exit-poll realizat de CURS Avangarde, cu 42,7%, în timp ce Gabriela Firea a fost creditată cu 39% din voturile bucureştenilor

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici