Nicuşor Dan despre atacul terorist de la Viena: Europenii preţuiesc libertatea, pacea şi democraţia ca pe propria viaţă

Bucureştiul este alături de cetăţenii Austriei în aceste momente cumplite, a scris, pe Facebook, Nicuşor Dan. Primarul Capitalei condamnă „actele oribile şi ilogice” care pun în pericol viaţa şi sănătatea oamenilor: „Europenii preţuiesc libertatea, pacea şi democraţia ca pe propria viaţă”.

215 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan despre atacul terorist de la Viena: Europenii preţuiesc libertatea, pacea şi democraţia ca pe propria viaţă

Nicuşor Dan despre atacul terorist din Viena, la o distanţă atât de mică de România: Europenii preţuiesc libertatea, pacea şi democraţia ca pe propria viaţă

„Condoleanţe familiilor celor care au căzut victime în atacul armat din Viena! Bucureştiul este alături de cetăţenii Austriei în aceste momente cumplite. Condamnăm actele oribile şi ilogice care pun în pericol viaţa şi sănătatea oamenilor! Europenii preţuiesc libertatea, pacea şi democraţia ca pe propria viaţă. De aceea, rămânem ferm uniţi pentru a le apăra în faţa tuturor celor care încearcă să le pună în pericol”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

Reacţia primarului general al Capitalei vine după ce un incident armat a avut loc, luni seară, în centrul oraşului Viena, unde au fost mobilizaţi numeroşi agenţi ai forţelor de ordine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nicuşor dan,
viena,
atac

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici