Nicuşor Dan: Gabriela Firea a demonstrat, din nou, că este un reprezentant tipic PSD - agresiv, arogant şi laş

  • Nicuşor Dan, a reacţionat, vineri, după ce viceprimarul general, Aurelian Bădulescu, i-a perturbat conferinţa de presă
  • „Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD - agresiv, arogant şi laş”, este de părere candidatul PNL la Primăria Capitalei
1047 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Gabriela Firea a demonstrat, din nou, că este un reprezentant tipic PSD - agresiv, arogant şi laş

Nicuşor Dan

Candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a reacţionat, vineri, după ce viceprimarul general, Aurelian Bădulescu, i-a perturbat conferinţa de presă din Prelungirea Ghencea. „Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD - agresiv, arogant şi laş”, reiese dintr-un comunicat trimis de Nicuşor Dan. 
 
„Condamn ferm atitudinea extrem de agresivă şi lipsită de respect a Gabrielei Firea, primarul PSD al Municipiului Bucureşti, care şi-a trimis în această dimineaţă adjunctul, pe viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu, pentru a perturba conferinţa mea de presă dedicată eşecului celor 4 ani de activitate a actualei administraţii pesediste a Capitalei. Gabriela Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD - agresiv, arogant şi laş. Gabriela Firea datorează scuze bucureştenilor pentru că a încercat să transforme într-un circ o evaluare public civilizată şi argumentată”, se arată într-un comunicat de presă remis de Nicuşor Dan agenţiei MEDIAFAX.
 
El i-a transmis primarului PSD Gabriela Firea că nu se lasă intimidat de subordonaţii politici pe care îi mobilizează contra sa.
 
„Sunt convins că am alături de mine pe marea majoritate a bucureştenilor, care condamnă cu certitudine acest mod de a face politică – violent, jignitor şi dezinteresat în raport cu problemele reale ale Capitalei. Salut în acest context atitudinea civică a celor care au reacţionat pe loc la agresivitatea viceprimarului trimis de Gabriela Firea pentru a bloca mesajul meu către bucureşteni. Aceştia i-au reproşat pe bună dreptate reprezentatului PSD în fruntea Capitalei întârzierea lărgirii Bulevardului Prelungirea Ghencea, locul în care am dorit să susţin conferinţa de astăzi. Tot bruiajul Gabrielei Firea nu va reuşi însă să acopere bilanţul negativ al celor 4 ani în care PSD a condus Bucureştiul. Cu primarul PSD Gabriela Firea, RADET a intrat în faliment, poluarea a atins cote alarmante (pentru care România a fost condamnată la Curtea de Justiţie a UE), traficul s-a înrăutăţit, companiile municipale au făcut un dezmăţ pe bani publici, fondurile europene pentru proiecte esenţiale au rămas neaccesate”, a conchis Nicuşor Dan.
 
O conferinţă de presă tensionată a avut loc în Prelungirea Ghencea, organizată de Nicuşor Dan. La faţa locului a ajuns şi viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit permanent în timp ce candidatul susţinut de PNL şi USR a încercat să prezinte bilanţul mandatului primarului PSD al Municipiului Bucureşti, Gabrielei Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici