Nicuşor Dan îi răspunde lui Vlad Voiculescu: Sunt om de onoare. Nu trebuie angajamente scrise

Nicuşor Dan, candidat independent susţinut de USR la alegerile pentru Primăria Capitalei, a declarat, marţi, că nu este nevoie să semneze un acord scris pentru susţinerea unui candidat comun cu PLUS pentru funcţia de primar general, deoarece este „om de onoare".

297 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan îi răspunde lui Vlad Voiculescu: Sunt om de onoare. Nu trebuie angajamente scrise

Nicuşor Dan, după invitaţia lui Vlad Voiculescu: Sunt om de onoare

"Pe această chestiune cred că am dovedit în toată activitatea mea publică faptul că sunt un om de onoare şi că ceea ce spun şi fac. Nu cred că trebuie angajamente scrise. Pe chestiunea asta am spus încă de acum un an că în ipoteza foarte probabilă că vom avea alegeri într-un singur tur, Opoziţia trebuie să aibă un candidat unic, că trebuie să existe nişte metode acceptate de toată lumea prin care acest candidat unic să fie desemnat. În ipoteza în care Opoziţia va avea un candidat unic şi nu voi fi eu acela, n-o să candidez", a spus Nicuşor Dan în cadrul unei conferinţe de presă.

Vlad Voiculescu, candidatul desemnat de PLUS la alegerile pentru Primăria Bucureşti, a afirmat, marţi, că îl invită pe Nicuşor Dan să semneze un acord prin care să se angajeze la susţinerea unui candidat comun al Alianţei cu USR.

"Sunt candidatul desemnat al PLUS. Dacă alianţa, prin alegeri primare, va decide şi dacă bucureştenii vor decide, în cadrul alegerilor primare din cadrul alianţei, că Nicuşor Dan este candidatul, îl voi susţine, bineînţeles. Mă aştept la acelaşi lucru din partea lui. Îl invit să semnăm un acord, mâine dacă trebuie, care să spună foarte clar: avem un singur candidat al alianţei. Aş vrea să aud lucrurile acestea mai clar spuse din gura dânsului", a precizat Vioculescu la sediul PLUS.

Vlad Voiculescu a prezentat un sondaj de opinie din care reiese că este la egalitate cu Nicuşor Dan, care are susţinerea USR Bucureşti pentru calitatea de candidat comun al Alianţei USR-PLUS.

Data limită până la care trebuie desemnat candidatul comun al Alianţei este 15 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici