Nicuşor Dan îndeamnă electoratul PNL să i se alăture: Nu putem lăsa Bucureştiul pe mâna PSD

Candidatul USB la Primăria Capitalei Nicuşor Dan spune că înţelege dezamăgirea susţinătorilor PNL, dar îi invită să i se alăture pentru că "nu putem lăasa" Bucureştiul "mâna PSD".

2044 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan îndeamnă electoratul PNL să i se alăture: Nu putem lăsa Bucureştiul pe mâna PSD

Nicuşor Dan îndeamnă electoratul PNL să i se alăture: Nu putem lăsa Bucureştiul pe mâna PSD

"Înţeleg dezamăgirea pe care o simt zilele acestea cei care susţin PNL. Ştiu că mulţi dintre ei se gândesc să nu mai voteze, nu mai sunt interesaţi de această campanie şi de Primărie. Înainte să renunţaţi la votul vostru, susţinători ai PNL, vă îndemn să cunoaşteţi oferta USB", a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

El îi invită pe simpatizanţii PNL să consulte programul său pentru Bucureşti şi să se implice "într-o campanie curată, alături de oameni care vor aceleaşi lucruri ca voi".

"Veniţi pe pagina mea de Facebook să discutăm despre Bucureşti, să dezbatem, să ne contrazicem, să găsim soluţii împreună. Eu am nevoie de voi. Bucureştiul are nevoie de voi. Nu putem lăsa oraşul nostru pe mâna PSD. Putem salva Bucureştiul împreună. Daţi acest mesaj şi altor susţinători PNL" a mai afirmat liderul USB.

PNL a decis miercuri retragerea lui Marian Munteanu şi desemnarea lui Cătălin Predoiu candidat al partidului la Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici