Nicuşor Dan, la depunerea candidaturii: Va fi o bătălie între oameni şi maşinării de partid

Nicuşor Dan şi-a depus marţi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura la Primăria Capitalei în numele USB, el precizând că a strâns în jur de 35.000 de semnături de susţinere şi alte 27.000 pentru susţinerea listei de candidaturi la CGMB.

747 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, la depunerea candidaturii: Va fi o bătălie între oameni şi maşinării de partid

Nicuşor Dan, la depunerea candidaturii: Va fi o bătălie între oameni şi maşinării de partid (Imagine: Nicusor Dan/ Arhiva Mediafax Foto)

"Suntem la sfârşitul a şase săptămâni extrem de extenuante pentru toată lumea, pentru că am strâns semnăturile pe bune. (…) Ţin să invit pe toţi în campania electorală care va urma, pentru că va fi o bătălie electorală între oameni şi maşinării de partid, între oameni, aşa cum sunt cei pe care îi vedeţi în spatele meu, oameni adevăraţi, oameni reali, care au dovedit în meseria lor şi vor să se sacrifice pentru binele comun, nu nişte marionete, care cele pe care le vedeţi fotografiate pe corturi ale unor grupuri de interese", a declarat liderul USB.

El a mai spus că bucureştenii se află la sfârşitul unui mod de a face politică.

"E falimentul unei întregi clase politice. Avem 6 primari din 7 urmăriţi penal de DNA sau în diferite faze de cercetare penală. Am avut o politică dominată de jaful din banul public. Am avut o politică în care una s-a spus în faţă şi alta s-a făcut în spate, pe interese interpartinice. Depinde doar de noi să punem capăt acestui mod de a face politică şi de a face o administraţie publică curate şi deschisă către cetăţeni", a adăugat Dan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici