Nicuşor Dan le cere contracandidaţilor Firea şi Predoiu dezbateri pe proiectele din Bucureşti

Candidatul USB la Primăria Generală Nicuşor Dan le-a cerut vineri principalilor contracandiaţi, Gabriela Firea (PSD) şi Cătălin Predoiu (PNL), să participe la dezbateri publice pe tema proiectelor din Bucureşti.

1408 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan le cere contracandidaţilor Firea şi Predoiu dezbateri pe proiectele din Bucureşti

Nicuşor Dan le cere contracandidaţilor Firea şi Predoiu dezbateri pe proiectele din Bucureşti (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

"Gabriela Firea şi Cătălin Predoiu promit că vor face o administraţie transparentă, că vor pune pe site-ul primăriei toate contractele şi bugetele capitalei, dar lipsesc la primul test de transparenţă. Amândoi fug de întâlnirile televizate sau de cele din redacţiile publicaţiilor, fug de dezbaterile proiectelor pentru Bucureşti în faţa cetăţenilor. Dezbaterea însemnă transparenţă! Gabriela Firea preferă dezbaterile cu "yesmani". Până şi Victor Ponta a acceptat să meargă în confruntări cu Klaus Iohannis. Chiar atât de jos au ajuns lucrurile în psd-ul lui Liviu Dragnea?", afirmă Nicușor Dan, potrivit unui comunicat de presă emis de USB.

Dan le reproşează contracandidaţilor săi că a trecut deja o săptămână din campania electorală şi că nu a avut loc nicio dezbatere despre proiecte importante, cum ar fi transparenţa, implicarea reală a cetăţenilor prin accesul la informaţie de interes public, soluţii pentru transportul în comun şi pentru parcări, creşterea numărului de şcoli şi grădiniţe, reducerea poluării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici