Nicuşor Dan, mesaj pentru ministrul de Finanţe, cu care vrea un dialog direct: Nu vă bazaţi pe informaţiile de la Gabriela Firea

  • Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, i-a transmis un mesaj ministrului de Finanţe, Adrian Câciu, cerându-i să nu se bazeze pe informaţiile de la Gabriela Firea.
  • Solicitarea a fost făcută înainte de întâlnirea pe care Nicuşor Dan şi Câciu o vor avea, subiectul fiind termoficarea oraşului Bucureşti.
1058 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, mesaj pentru ministrul de Finanţe, cu care vrea un dialog direct: Nu vă bazaţi pe informaţiile de la Gabriela Firea

Ajutorul pe care Guvernul l-ar putea acorda Primăriei Bucureşti pentru a acoperi o parte din cheltuielile cu termoficarea Capitalei a fost subiectul întâlnirii de sâmbătă dintre primarul Nicuşor Dan şi premierul Nicolae Ciucă.

Nicuşor Dan spune că îşi doreşte şi o întâlnire cu ministrul de Finanţe pentru a-i prezenta chestiunile financiare care privesc Primăria Capitalei, astfel încât reprezentantul Guvernului „să aibă informaţiile direct de la sursă”.

„E important un dialog direct, fiindcă domnul ministru nu se poate baza pe informaţiile de la Gabriela Firea, care pare să-şi mintă şi colegii de partid, nu doar bucureştenii. Vreau să existe o bună colaborare între Primăria Municipiului Bucureşti şi noul Guvern, fiindcă trebuie să lucrăm împreună pentru interesul bucureştenilor. Provocarea de conflicte şi utilizarea de poziţii ministeriale pentru ambiţii personale, aşa cum face deja din primele zile fostul primar al Capitalei, va dezgusta foarte repede cetăţenii”, a explicat Nicuşor Dan prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Primarul Capitalei a reacţionat după ce a fost atacat de noul ministru al Familiei pe tema termoficării. „Domnule primar fără inimă, aţi scumpit biletul pentru transportul în comun, aţi scumpit agentul termic”, a spus Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici