Nicuşor Dan: Nu voi fi viceprimar, indiferent cine câştigă

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, într-un interviu acordat Gândul, că, în cazul unui eşec în cursa electorală, nu va accepta funcţia de viceprimar, iar partidul său va face opoziţie în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

493 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Nu voi fi viceprimar, indiferent cine câştigă

Nicuşor Dan: Nu voi fi viceprimar, indiferent cine câştigă (Imagine: Cristi Vatavu/ Arhiva Mediafax Foto)

”Eu sper să câştig aceste alegeri, în caz contrar nu voi fi viceprimar, indiferent cine câştigă, pentru că ar fi o alianţă politică, iar noi nu facem în momentul de faţă alianţe politice cu partide care sunt corupte. Aş vrea să avem o reprezentare cât mai mare în Consiliul General care să-l ajute pe primar să îşi impună deciziile. În cazul în care vom fi în opoziţie, vom vota pe proiecte. Dacă proiectele sunt bune pentru Bucureşti, le vom vota, dacă proiectele sunt proaste pentru Bucureşti, nu le vom vota. În orice caz, vom comunica cu bucureştenii şi le vom spune despre ce este vorba”, a spus Nicuşor Dan.

Candidatul USB a respins de mai multe ori varianta preluării funcţiei de viceprimar al Capitalei, mai ales după ce Gabriela Vrânceanu Firea, candidatul PSD la Primăria Generală şi-a manifestat dorinţa de a avea ”un vieprimar ca Nicuşor Dan”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici