Nicuşor Dan şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Candidatul independent, flancat de Orban şi Dan Barna

  • Nicuşor Dan, candidatul independent susţinut de USR PLUS şi PNL, şi-a depus duminică candidatura pentru Primăria Capitalei
  • Nicuşor Dan a declarat că vrea ca Bucureştiul să îşi schimbe faţa în timpul mandatului său
  • L-au însoţit preşedintele USR, Dan Barna, şi preşedintele PNL, Ludovic Orban
563 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Candidatul independent, flancat de Orban şi Dan Barna

Nicuşor Dan şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Candidatul independent, flancat de Orban şi Dan Barna

Nicuşor Dan, candidatul independent susţinut de USR PLUS şi PNL, şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, acesta afirmând că vrea ca Bucureştiul să îşi schimbe faţa în timpul mandatului său. L-au însoţit preşedintele USR, Dan Barna, şi preşedintele PNL, Ludovic Orban

Nicuşor Dan spune că vrea ca printr-o administraţie inteligentă să facă din Bucureşti „oraşul de care să fim cu toţii mândri”.

„Putem rezolva problema traficului: metrou de suprafaţă, reabilitare liniei de tramvai, semafoare inteligente. Putem rezolva poluarea. Facem noi spaţii verzi, nu ca actuala administraţie, care prevede dispariţia a 25 de hectare. Putem lua bani pentru termificare, pentru infrastructura şcolară. Putem face din Bucureşti un oraş prietenos cu copiii. Putem face un centru regional în tehnologie, putem face din Bucureşti un centru academic al sud estului Europei, putem face un oraş de care noi, bucureştenii, să fim mândri”, a spus Nicuşor Dan.

Candidatul Dreptei a atacat-o pe Gabriela Firea, contracandidatul său şi actual primar al Capitalei.

„Cum poţi să vii să ceri un nou mandat când ai promis 20 de grădiniţe şi nu ai făcut niciuna? Cum poţi să ceri un nou mandat când azi 1000 de blocuri nu au apă caldă, şi dacă lucrările continuă în ritmul actual ar dura 400 de ani pentru ca reţeaua să fie monitorizată. Ai promis revoluţie în trafic şi în 4 ani nu ai modernizat o linie de tramvai, nu ai cumpărat un tramvai când aveai bani UE la dispoziţie. Îşi închipuie primarul în funcţie că vine să ceară un nou mandat şi se bazează pe zecile de milioane pe care le-a dat în publicitate pentru a da o imagine falsă cum că aici ar fi bine”, a mai spus Dan.

Nicuşor Dan a venit la Biroul Electoral Municipal însoţit de preşedintele USR, Dan Barna, şi de preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Orban a făcut declaraţii anti-PSD, spunând că, personal, s-a săturat de administraţia PSD în Bucureşti, dar şi anti-Băsescu. „Nu irosiţi votul vostru!”, le-a spus Orban celor care aleg, de obicei, Dreapta.

„Eu m-am saturat de PSD la butoanele Bucureştiului. PSD a adus minciună, corupţie, incompetenţă şi lipsă crasă de respect faţă de bucureştean. De 12 ani Bucureştiul este făcut praf zi de zi de nişte oameni care nu au nicio legătură cu ceea ce trebuie să însemne guvernarea Bucureştiului. Toţi cei care s-au săturat de PSD, care percep faptul că cei care au condus Bucureştiului l-au dus spre nicăieri, toţi care vor să scape de PSD, au cu cine să voteze, Nicuşor Dan şi cei şase candidaţi la primăriile de sector. (...) Închei prin a spune un lucru simplu: nu vă risipiţi voturile. Nu mai vreţi PSD la Bucureşti? Există Nicuşor Dan ca alternativă”, a spus Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici