Noi decizii la Guvern. Premierul Orban i-a convocat pe membrii CNSU. Expiră starea de alertă în România

  • Premierul i-a convocat la Palatul Victoria pe miniştrii Tătaru şi Vela, precum şi pe secretarul de stat Raed Arafat
  • Pe 15 octombrie expiră starea de alertă, a cincea prelungire în România din timpul epidemiei
  • În prezent, 15 judeţe din România au trecut de coeficientul de 1,5 infectări la mia de locuitori
  • În condiţiile depăşirii ratei de 3 bolnavi la 1000 de locuitori se pot introduce noi restricţii
11844 afișări
Imaginea articolului Noi decizii la Guvern. Premierul Orban i-a convocat pe membrii CNSU. Expiră starea de alertă în România

Noi decizii la Guvern. Premierul Orban i-a convocat pe membrii CNSU. Expiră starea de alertă în România

Premierul Ludovic Orban are marţi, la ora 16,00, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, anunţă Biroul de presă al Guvernului.

Şedinţa are loc după raportarea GCS de la ora 13.00 când este aşteptat un nou bilanţ de Covid-19. La ultima raportare, 2.069 de persoane au fost diagnosticate cu Covid-19, în urma a jumătate din numărul uzual de teste.

Starea de alertă expiră pe 15 octombrie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici