Noile propuneri pentru funcţiile de ministru al Apărării şi al Economiei au ajuns la Cotroceni. UPDATE: Preşedintele României a semnat decretele de numire a celor doi

Propunerile privind numirea lui Mihai Fifor în funcţia de ministru al Apărării şi a lui Gheorghe Şimon la Ministerul Economiei au ajuns la preşedintele României, au declarat surse oficiale pentru MEDIAFAX.

792 afișări
Imaginea articolului Noile propuneri pentru funcţiile de ministru al Apărării şi al Economiei au ajuns la Cotroceni. UPDATE: Preşedintele României a semnat decretele de numire a celor doi

Noile propuneri pentru funcţiile de ministru al Apărării şi al Economiei au ajuns la Cotroceni

UPDATE 13.35 Preşedintele României, Klaus Ioannis, a semnat decretele de numire în funcţie a miniştrilor Apărării şi Economiei, Mihai Fifor şi Gheorghe Şimon. La ora 15.00, la Palatul Cotroceni, are loc depunerea jurământului.

Preşedintele PSD a anunţat, luni, oficial, nominalizările pentru conducerea ministerelor Apărării şi Economiei, fiind vorba despre Mihai Fifor şi Gheorghe Şimon. Liviu Dragnea a precizat că l-a anunţat pe Klaus Iohannis, iar preşedintele "a agreat, de principiu, propunerile".

"Eram cu premierul Mihai Tudose, l-am sunat pe preşedinte, l-am informat care vor fi propunerile noastre astăzi şi, sigur, a fost de acord. Preşedintele, de principu, a agreat aceste propuneri. Sigur că o sa le analizeze abia dupa ce vin hârtiile oficial, dar aseară nu a avut reacţie de respingere sau să nu fie de acord cu noi. Sigur, decizia va fi la dumnealui astăzi", a declarat Liviu Dragnea.

Anunţul nominalizării celor doi a fost făcut după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici