Norica: Guvernul remaniat e unul second-hand; PDL duce lipsă acută de resursă umană

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că noul Guvern remaniat este unul "second-hand", criticând faptul că PDL duce o lipsă acută de resurse umane şi exprimându-şi speranţa că Videanu vă trasforma această formaţiune în partidul de pe vremea lui Petre Roman.

21 afișări
Imaginea articolului Norica: Guvernul remaniat e unul second-hand; PDL duce lipsă acută de resursă umană

Norica: Guvernul remaniat e unul second-hand; PDL duce lipsă acută de resursă umană (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Consider că e un Guvern second-hand care denotă clar că PDL este într-o lipsă acută de resurse umane din moment ce trimite în Executiv oameni despre care nu se ştie a avea vreo competenţă profesională în ministerele pe care le conduc. Remanierea acesta n-are decât rolul de a încerca o schimbare de forţe în cadrul PDL", a susţinut Norica Nicolai.

Viceliderul PNL a precizat că speră că "sub conducerea lui Videanu", PD va deveni partidul care era pe vreme lui Petre Roman.

"Eu personal sper ca preluarea partidului de către Adrian Videanu să transforme PD-ul în ceea ce era sub conducerea lui Petre Roman", a spus Nicolai.

Ea a menţionat că în opinia sa, în momentul de faţă, "cei doi mari perdanţi ai acestei coaliţii ar trebui să-şi înţeleagă rolul decorativ într-un Guvern în care oricum indiferent cât ar încerca să se reformeze tot la erata istoriei rămâne"

"Cei doi mari perdanţi sunt aripa liberală din PDL, care s-a dovedit încă o dată că în buna tradiţie a lui Traian Băsescu a fost folosită şi aruncată la coş, în cel mai bun caz dacă nu se va folosi şi tocătorul de hârtii, şi partidul de operetă al domnului Oprea care pentru câte voturi îi dă lui Emil Boc, ar fi meritat o compensaţie măcar de-un portofoliu", a conchis Nicolai.

Premierul Emil Boc a anunţat oficial, joi, remanierea miniştrilor Adriean Videanu, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan, Mihail Dumitru, Gabriel Sandu şi Radu Berceanu şi propunerile de înlocuitori ai acestora - Ion Ariton, Gheorghe Ialomiţianu, Ioan-Nelu Botiş, Valeriu Tabără, Valerian Vreme şi Anca Boagiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici