Norica Nicolai: Vreau să propun înfiinţarea unei formule de "guvern din umbră"

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, sâmbătă, la Deva, că vrea să popună, la Congresul partidului, înfiinţarea unei formule de "guvern din umbră", care să lucreze pe departamente şi din care să facă parte, obligatoriu, viitorii demnitari ai partidului.

20 afișări
Imaginea articolului Norica Nicolai: Vreau să propun înfiinţarea unei formule de "guvern din umbră"

Norica Nicolai: Vreau să propun înfiinţarea unei formule de "guvern din umbră" (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Norica Nicolai a spus, la Conferinţa Judeţeană a PNL Hunedoara, că partidul ar trebui să aibă un "guvern din umbră".

"Vreau să adjudecăm un proiect care să vizeze accesul la funcţii în partid, pentru că nu consider normal ca o funcţie de ministru sau de secretar de stat să fie exclusiv rezultatul jocului politic şi al voturilor dintr-un birou politic. Vreau să propun înfiinţarea unei formule de guvern din umbră, care să lucreze pe departamente şi din care să facă parte, obligatoriu, viitorii demnitari ai partidului. Cred că, dacă vom încerca să profesionalizăm aceste resurse umane, pe toate palierele, la nivel central şi local, vom încerca să răspundem la ceea ce Crin Antonescu şi-a propus în campanie: o altfel de politică şi o altfel de Românie", a afirmat vicepreşedintele PNL.

Norica Nicolai s-a arătat încrezătoare în reuşita acestui proiect politic, pe care îl consideră unul pe termen lung, în care PNL să arate românilor ce propune din punctul de vedere al structurilor instituţionale, ca formulă economică şi ca resurse umane.

Delegaţia Permanentă a PNL a decis, sâmbăta trecută, convocarea unui Congres extraordinar al partidului pentru modificarea Statutului şi alegerea noii conduceri, care să se desfăşoare în perioada 5-7 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici