Nou candidat la Primăria Capitalei. Ilan Laufer: M-am săturat de clasa politică actuală, de corupţie şi vrăjeală

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri în guvernul Tudose, a anunţat că intră în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, afirmând că s-a săturat de „clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală”.

1133 afișări
Imaginea articolului Nou candidat la Primăria Capitalei. Ilan Laufer: M-am săturat de clasa politică actuală, de corupţie şi vrăjeală

Nou candidat la Primăria Capitalei. Ilan Laufer: M-am săturat de clasa politică actuală, de corupţie şi vrăjeală

„Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată şi cu viziune antreprenorială care vrea şi este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea şi clasa politică actuală”, a anunţat pe Facebook Ilan Laufer.

El apreciază că, până la vârsta de 37 de ani, pe care o va împlini în curând, a realizat mai multe proiecte şi am creat mai multe locuri de muncă decât toţi contracandidaţii săi la un loc, în administraţia publică, dar şi în mediul privat.

„În perioada în care am fost Ministru pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat am creat şi implementat cel mai important şi de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc ”Start-Up Nation”, proiect prin care am contribuit la crearea unei noi generaţii de antreprenori în România. Atât România, cât şi Bucureştiul au nevoie de patrioţi, de oameni care îşi iubesc cu adevărat ţara şi sunt dispuşi să lupte pentru ea necondiţionat”, mai spune Laufer.

Fostul ministru pentrui Mediu de Afaceri a înfiinţat o formaţiune politică -Platforma Social Liberală- după ce a părăsit PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ilan laufer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici