Noua coaliţie de guvernare a luat fiinţă oficial. Ce conţine acordul de colaborare, semnat de liderii PNL, USR PLUS şi UDMR

  • PNL, USR PLUS şi UDMR au semnat, luni, acordul de guvernare pentru următorii 4 ani.
  • Cei care şi-au pus semnătura pe acest document sunt Ludovic Orban - preşedinte PNL, Dan Barna şi Dacian Cioloş - copreşedinţi USR PLUS, Kelemen Hunor - preşedinte UDRM şi Florin Cîţu - premier susţinut de coaliţie.
  • Orban a declarat că programul de guvernare este finalizat în proporţie de aproape 100%.
2408 afișări
Imaginea articolului Noua coaliţie de guvernare a luat fiinţă oficial. Ce conţine acordul de colaborare, semnat de liderii PNL, USR PLUS şi UDMR

Noua coaliţie de guvernare a fost parafată. Acordul de colaborare, semnat oficial de liderii PNL, USR PLUS şi UDMR

PNL, USR PLUS şi UDMR au semnat, luni, acordul de guvernare pentru următorii 4 ani. Cei care şi-au pus semnătura pe acest document sunt Ludovic Orban - preşedinte PNL, Dan Barna şi Dacian Cioloş - copreşedinţi USR PLUS, Kelemen Hunor - preşedinte UDRM şi Florin Cîţu - premier susţinut de coaliţie.

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, după semnarea acordului, că programul de guvernare este finalizat în proporţie de aproape 100%.

„Mai sunt corecţii, reglaje fine înainte de a-l prezenta publicului”, a spus Orban.

Acesta a afirmat că după ce se vor finaliza procedurile de constituire a Parlamentului, liderii celor trei partide aşteaptă consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru a-l propune pe Florin Cîţu în funcţia de premier.

La rândul său, Dan Barna, copreşedintele USR PLUS, a spus că documentul care stă la baza acordului de guvernare are circa 300 de pagini şi conţine date clare despre ceea ce trebuie să se întâmple în guvernarea 2020 – 2024.

Dacian Cioloş a spus că guvernarea trebuie să îşi asume reforma statului.

DOCUMENT. Ce conţine acordul de guvernare semnat luni de liderii PNL, USR PLUS şi UDMR

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici