Numărătoare paralelă PDL: Teo Trandafir a câştigat alegerile în Colegiul 19

Candidatul PDL Teodora Trandafir a câştigat alegerile pentru un mandat de deputat în Colegiul 19, obţinând 8.154 de voturi, reprezentând 54,03% , potrivit rezultatelor numărătorii paralele a democrat-liberalilor.

42 afișări
Imaginea articolului Numărătoare paralelă PDL: Teo Trandafir a câştigat alegerile în Colegiul 19

Numărătoare paralelă PDL: Teo Trandafir a câştigat alegerile în Colegiul 19 (Imagine: Ovidiu Micsik/Medifax Foto)

Candidatul PSD-PC, Liliana Mincă, a primit 6.639 voturi, respectiv 45,97% .

Prezenţa la vot a fost de 14,65%.

După închiderea urnelor, candidata PSD-PC Liliana Mincă a declarat că nu cunoaşte rezultatul final, dar că nu este mirată de nimic deoarece avea informaţii că PDL va cumpăra aproximativ 600 de voturi.

Biroul Electoral ar urma să anunţe rezultate oficiale parţiale la ora 0.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici