O consilieră USR acuză că a fost agresată fizic. Cioloş: Violenţa AUR e preluată de PNL şi PMP

Consilierul Felicia Ienculescu-Popovici afirmă că a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). „Şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre ei. „Violenţa politică promovată de AUR e preluată de PNL şi PMP”, a reacţionat Cioloş.

1031 afișări
Imaginea articolului O consilieră USR acuză că a fost agresată fizic. Cioloş: Violenţa AUR e preluată de PNL şi PMP

O consilieră USR acuză că a fost agresată fizic. Cioloş: Violenţa AUR e preluată de PNL şi PMP

„Seara aceasta (joi seara - n.r.) colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a ameninţat-o că <şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile>”, transmite pe Facebook USR Mogoşoaia.

Potrivit sursei citate, a fost depusă plângere penală la Poliţie.

„Aşteptăm ca autorităţile să investigheze cât mai repede aceste fapte reprobabile. Contextul este dat de recentele investigaţii de presă despre Sectorul 0, iar evenimentul s-a petrecut la Şcoala din Mogoşoaia, în timpul unei şedinţe de comisie din Consiliul Local”, precizează USR Mogoşoaia.

Liderul USR, Dacian Cioloş, îi cere ministrului de Interne, Lucian Bode, ca instituţiile pe care le conduce „nu doar să iniţieze o anchetă, ci să-i ofere şi protecţie” Feliciei Ienculescu-Popovici.

„Este inadmisibil ca, sub guvernarea PNL-PSD, fiecare să-şi facă dreptate cu pumnul atunci când simte că potlogăriile pe care le pune la cale sunt ameninţate prin acţiuni politice făcute cu bună credinţă. E inadmisibil să se întâmple asemenea acţiuni într-un stat de drept şi, dacă mai există autoritate în acest stat, ea trebuie să se vadă acum. Aştept o reacţie de urgenţă şi de la preşedinţii PNL şi PMP cu privire la comportamentul violent, impardonabil, al colegilor lor. Violenţa politică promovată de AUR e preluată de PNL şi PMP”, a reacţionat Cioloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici