O organizaţie anunţă că va sesiza CNCD şi CNA în legătură cu afirmaţiile Liei Olguţa Vasilescu

Organizaţia ActiveWatch a anunţat că va sesiza Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în legătură cu declaraţiile Liei Olguţa Vasilescu care a spus că preşedintele Klaus Iohannis deja „şef de lagăr de concentrare”.

2442 afișări
Imaginea articolului O organizaţie anunţă că va sesiza CNCD şi CNA în legătură cu afirmaţiile Liei Olguţa Vasilescu

O organizaţie anunţă că va sesiza CNCD şi CNA privind afirmaţiile Liei Olguţa Vasilescu

„Suntem de acord într-un singur punct cu doamna Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD şi coordonatorul campaniei doamnei Viorica Dăncilă: «a căzut mult prea mult lumea politică de la noi». Trivializarea unor momente şi elemente din istoria neagră a umanităţii nu poate fi justificată în niciun context social sau politic. Din păcate, doamna Vasilescu este la rândul său unul dintre «vârfurile» politicii româneşti care duc în derizoriu şi cultura politică şi cultura dezbaterii”, au scris reprezentanţii ActiveWatch, duminică, pe Facebook.

Sursa citată mai spune că CNCD şi CNA ar trebui să analizeze serios „câtă ură şi iresponsabilitate băltesc” în spatele cuvintelor şefului de campanie al PSD.

„Vom sesiza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Romania si Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru a analiza riguros câtă ură şi iresponsabilitate băltesc în spatele acestor vorbe abil ticluite, ambalate sub forma unei opinii politice”, conchide sursa amintită.

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că preşedintele Klaus Iohannis probabil deja se vede „şef de lagăr de concentrare” unde ar fi închişi social-democraţii, pentru reeducare. Afirmaţia vine în contextul în care şeful statului a spus în mai multe rânduri că e în război cu PSD.

„Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici