Oajdea: Dacă voi fi exclus din PDL, ma gândesc să înfiinţez vechiul PD împreună cu alţi colegi

Deputatul Daniel Oajdea a declarat, luni, că în cazul va fi exclus din PDL intenţionează să înfiinţeze vechiul PD, susţinând că a primit mai multe telefoane din ţară de la actuali membri PDL, care ar susţine o astfel de construcţie politică.

24 afișări
Imaginea articolului Oajdea: Dacă voi fi exclus din PDL, ma gândesc să înfiinţez vechiul PD împreună cu alţi colegi

Oajdea: Dacă voi fi exclus din PDL, ma gândesc să înfiinţez vechiul PD împreună cu alţi colegi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Daniel Oajdea a declarat că PDL s-a descalificat prin propunerea de a-l exclude din partid, motivând că el nu a făcut nimic care să afecteze imaginea formaţiunii democrat-liberale.

De asemenea, Oajdea a spus că în situaţia în care Consiliul de Coordonare va decide excluderea sa din partid se gândeşte să înfiinţeze vechiul PD.

"Conducerea PDL s-a îndepărtat de ceea ce a promis în campania electorală, nu eu. Mă gândesc să înfiinţăm vechiul PD, împreună cu alţi colegi din PDL, nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă", a spus Oajdea.

El a precizat că în ultimele zile a primit mai multe telefoane din ţară de la membri PDL care l-ar fi încurajat şi care i-ar fi spus că ar susţine o astfel de construcţie politică.

"M-au sunat şi mi-au propus să iau atitudine. Au spus că mă susţin", a arătat Oajdea.

Daniel Oajdea a afirmat că va activa ca parlamentar independent, în afara grupului condus de Gabriel Oprea, adăugând că se aştepta să fie exclus din PDL.

"Mă aşteptam să fiu exclus. Voi rămâne parlamentar independent, dar în afara grupului independenţilor condus de Gabriel Oprea. Nu mă pot duce la PSD sau PNL, cât timp cele două partide au spus că îi dau afară pe cei care nu votează moţiunea. Nu pot să mă duc de la un partid care-şi exclude membrii, la un altul. Eu am criticat Guvernul, nu partidul. Nu trebuia sa fiu exclus din PDL. Eu am criticat nişte oameni care nu şi-au făcut datoria faţă de ţară", a mai spus Daniel Oajdea.

Biroul Permanent Naţional (BPN) al PDL a decis să propună excluderea deputatului Daniel Oajdea din partid, a declarat, luni, liderul grupului din Cameră, Mircea Toader, care a precizat că decizia va fi luată de Consiliul Naţional de Coordonare (CNC).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici