Oana Bogdan, care a vorbit despre renunţarea la proprietatea privată, şi-a dat demisia din PLUS

Oana Bogdan şi-a dat demisia din PLUS, explicând într-o scrisoare adresată membrilor Consiliului Naţional PLUS că doreşte să fie prezentă în Bruxelles, acolo unde conduce un birou de arhitectură, potrivit unui comunicat emis de formaţiunea politică. Aceasta a fost membru în Biroul Naţional PLUS.

2603 afișări
Imaginea articolului Oana Bogdan, care a vorbit despre renunţarea la proprietatea privată, şi-a dat demisia din PLUS

Oana Bogdan, care a vorbit despre renunţarea la proprietatea privată, şi-a dat demisia din PLUS

„Oana Bogdan, membru în Biroul Naţional PLUS, şi-a dat demisia din partid. După cum chiar ea a explicat într-o scrisoare adresată membrilor Consiliului Naţional, demisia ţine de nevoia de a fi mult mai prezenţa la Bruxelles, unde Oana conduce un birou de arhitectură de succes. Ultimii trei ani, dedicaţi României, au ţinut-o departe de conducerea firmei pe care a înfiinţat-o. Faptul că, astăzi, Oana a ales să se implice mai mult în proiecte care ţin de arhitectură nu înseamnă că ea a abandonat sau a întors spatele PLUS. Dimpotrivă. Oana şi PLUS se vor regăsi cât de curând in proiectul de reînnoire a Europei", arată un comunicat emis, miercuri, de PLUS.

În presă a apărut, în luna martie, o afirmaţie a Oanei Bogdan referitoare la renunţarea benevolă la proprietate şi la viaţa de cuplu în favoarea traiului în grup.

Ulterior, formaţiunea condusă de fostul premier Dacian Cioloş a transmis că ”proprietatea privată este de neatins”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici