Oana Mizil rămâne fără mandatul de deputat miercuri

Demisia deputatului PSD Oana Mizil se va citi în plen miercuri, a anunţat, luni, secretarul Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, arătând că la momentul respectiv aceasta va rămâne fără mandat şi se va vacanta postul.

343 afișări
Imaginea articolului Oana Mizil rămâne fără mandatul de deputat miercuri

Oana Mizil (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

Biroul Permanent al Camerei a luat în discuţie demisia Oanei Mizil depusă de aceasta în 12 martie, după ce a fost audiată la DNA.

"Demisia Oanei Mizil se citeşte miercuri în plen şi atunci se va vota şi proiectul de hotărâre privind vacantarea postului", a precizat Ciolacu.

Oana Niculescu Mizil şi-a depus, joi, la Parlament, demisia din calitatea de deputat, după ce a fost audiată la DNA. "Tot ce vreau să vă anunţ este că astăzi îmi depun demisia din calitatea de deputat, pentru că nu vreau să fie un impediment în faţa justiţiei", a spus Oana Mizil, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a stat aproximativ patru ore.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici