Octavian Bădescu e gata să devină primarul cu salariul de 1 euro pe lună

  • Octavian Bădescu, candidat independent la Primăria Bucureşti, vrea sistem de bonusare în loc de salariul clasic
  • Bădescu este gata să primeacă în primul an doar 1 euro pe lună
  • Salariul primarului general este de circa 3.500 de euro pe lună
1374 afișări
Imaginea articolului Octavian Bădescu e gata să devină primarul cu salariul de 1 euro pe lună

Sursă foto: zf.ro

Candidaţii la primăria Capitalei încearcă să te uimească fiecare cum poate. Nicuşor Dan îţi promite că desfiinţează companiile municipale, Gabriela Firea e gata să îţi dea mai multe vouchere, iar Octavian Bănescu declară că va avea salariu de 1 euro pe lună. Ideea nu este nouă şi este folosită demult în administrarea companiilor.

Bădescu este gata să muncească în primul an cu 1 euro pe lună. După un an, însă, veniturile lui ar urma să depindă de performanţa primăriei şi a instituţiilor din subordine. Noua formă de salarizare ar urma însă să fie validată de o lege şi de acceptul consilierilor generali.  

Octavian Bădescu, candidat independent la primăria Bucureşti: Plata de 1 euro nu înseamnă că eşti plătit doar cu 1 euro. Înseamnă că îţi muţi tiparul de plată bazat pe bonusuri de performanţă. Dacă ai reuşi să reduci costurile cu 1% şi ai avea un bonus din asta, tot ai avea un echivalent de salariu cel puţin mai mare decât salariul fix pe care îl are acum primarul general, care e undeva pe la 3.500 de euro net.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici